Fotokoncept is een veelzijdig designbureau met focus op een persoonlijke, stipte en langdurige service. We bieden een brede waaier aan on- en offline visuele communicatie. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

ONZE EXPERTISE

Een korte samenvatting van onze expertisedomeinen. Van creatie door Studio Frida tot productie en installatie door Fotokoncept.

Graphic_Design.jpg

Originele ontwerpen voor on- en offline communicatie. Van posters, illustraties, packaging en businesskaartjes tot webbanners, social media visuals, advertenties en 3D modeling… noem maar op. Wij verzorgen ook de productie en installatie van alle ontwikkelde communicatiedragers. Voor elke opdracht bieden wij een grafische oplossing aan.

Production.jpg

Wij hebben veel ervaring met de organisatie en begeleiding van het hele productieproces. Wij werken al jaren samen met de beste leveranciers en drukkers en zorgen voor het perfecte eindproduct dankzij onder andere de keuze van het juiste formaat, de best passende papiersoorten en druktechnieken.

Logo_NL_BAM_01.jpg

We bewaren en beheren al onze visuele creaties op gepersonaliseerde marketingplatforms voor elke klant, met pictogrammen, logo’s, webbanners, social media visuals, packshots en nog veel meer. Kortom, een database op maat van elk bedrijf, met individuele gebruikersprofielen, dat gebruikt kan worden voor allerlei toepassingen (opdrachten doorgeven, visuals in productie geven etc.)

Brand_Identity.jpg

Een bedrijf heeft een sterke en consistente visuele identiteit nodig. Wij maken kennis met uw bedrijf, analyseren uw merk en starten op basis daarvan het creatieve proces. De output? Een visuele identiteit die onmiddellijk herkenbaar is. Wij ontwerpen het geknipte logo met de optimale lettertypes, kleuren, patronen, uitstraling en beeldvorming.

Installation.jpg

Ons ervaren installatieteam verzorgt de plaatsing van alle communicatiedragers: aanbrengen van vinyls, stickers en belettering op uitstalramen, banners op productstands en nog veel meer. Wij werken samen met gespecialiseerde leveranciers en zorgen voor een oplossing op maat van elke klant.

Logo_NL_CW_01.jpg

In het kader van de projecten die wij samen ontwikkelen, stellen wij een werkplek tot uw beschikking in ons gebouw. Zo bent u rechtstreeks betrokken bij het ontwikkelingsproces en kunt u al uw opdrachten met ons bespreken. Bij ons draait alles om een optimale samenwerking.

CONTACTEER ONS

Maak nu kennis met ons bureau, gevestigd in een heel apart kader.

© Tim Van de Velde, 2018

© Tim Van de Velde, 2018

FOTOKONCEPT & STUDIO FRIDA

Wenst u meer info over ons bureau en wat we voor u kunnen doen? Wenst u te ontdekken welke projecten wij realiseerden voor onze trouwe klanten?

Contacteer ons nu voor een gezellige lunch en een vrijblijvend gesprek om uw project te bespreken. Wij zorgen voor een kleine rondleiding in ons unieke gebouw en stellen u tevens onze uitgebreide portfolio voor. Om de privacy van onze klanten te respecteren tonen wij deze niet op onze website.

Ons bureau bevindt zich in Woning Roelants, een icoon van het Belgisch modernisme, ontworpen door de Belgische architect Willy Vandermeeren.

Stuur een bericht of bel ons op 02 532 22 37.

Maandag — Vrijdag: 08.30 – 6.30 uur

Uw naam *
Uw naam

ROUTEPLAN

We zijn gevestigd in het mooie Pajottenland, ook wel gekend als het Toscane van Vlaanderen.
Deze streek met haar prachtige landschappen en rijke overlevering inspireerde Pieter Bruegel’s wereldberoemde schilderijen.

 

CIJFERTAAL

De kerncijfers van ons bureau.

 
141
8480
280
13598
9851
18